Berriak

IKEIk Laneko Osasun eta Segurtasunerako Europako Agentziarentzat (EU-OSHA) ostalaritzaren eta jatetxeen sektoreko laneko osasunari eta segurtasunari buruz egindako txostena argitaratu da

Ostalaritzaren eta jatetxeen sektoreko lana: Arrisku Berriei eta Emergenteei buruzko Europako Inkestaren (ESENER) datuak izeneko azterlanak ostalaritzaren sektorean laneko segurtasunerako eta osasunerako dauden arrisku nagusiak jasotzen ditu.

Halaber, sektoreko enpresek arriskuen kudeaketa hobetzeko sartutako neurri nagusiak zehazten ditu, bereziki COVID-19aren pandemiaren testuinguruan.

Txostena Europa mailan sektoreko eragile eta stakeholder garrantzitsuekin egindako elkarrizketa sakonetatik ateratako hainbat informazio-iturritan oinarritzen da, hala nola gaiari buruz dagoen literaturarik berrienaren berrikuspen batean eta, azkenik, Lan Arrisku Berriei eta Azaleratzen ari direnei buruzko Europako Hirugarren Enpresa Inkestaren (ESENER) emaitzen ad-hoc ustiapen batean.

Informazio gehiago nahi izanez gero: